Web Analytics Made Easy - Statcounter

از تغییرات در باشگاه پرسپولیس تا مشکلات شرکت پدیده، همه به ضرر رضا حقیقی.

طرفداری- حسین بادامکی چهارشنبه‌شب به سراغ گفتگو با رضا حقیقی رفت؛ فوتبالیست بازنشسته مشهدی که مثل بادامکی به پرسپولیس رفت، اما برعکس او دوام چندانی در این تیم نداشت و خیلی زود محو و نابود شد. حقیقی در این گفت‌وگوی شبانه دوستانه، برخلاف مصاحبه‌هایش صریح‌تر حرف زد و درباره ماجرای افول ناگهانی‌اش که برای خیلی‌ها سؤال شده، روشن‌تر حرف زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که روزگاری یکی از 10 بازیکن گران‌قیمت لیگ ایران بود، از زنجیره بدشانسی‌هایش حرف زد و گفت که در یک مقطع هرجا رفته، فقط بدشانسی آورده است. گزارش روزنامه شهرآرای مشهد از گفتگوی حسین بادامکی با رضا حقیقی را می‌خوانید.

حقیقی شروع بدشانسی‌های خود را سال 2014 می‌داند، سالی که در بهترین فرم خود بود و به‌ همراه تیم ملی در جام‌جهانی هم حضور داشت:

بعد از جام‌جهانی برزیل از 3 تیم العربی قطر، دیناموکیف و هرتابرلین پیشنهاد داشتم. انتخاب خودم هرتا بود این موضوع را با علی دایی که در آن زمان سرمربی پرسپولیس بود، مطرح کردم. ایشان به من گفت که تا پایان فصل بمانم و بعد کمکم خواهد کرد که بروم. متأسفانه تیم نتیجه نگرفت و بعد از چند هفته، درخشان سرمربی تیم شد.

بعد از بدشانسی رفتن دایی و آمدن درخشان که میانه خوبی با حقیقی نداشت، دومین بدشانسی حقیقی هم از راه می‌رسد:

از سوی باشگاه پدیده با مدیربرنامه من تماس گرفتند و برای 13 بازی، پیشنهاد مبلغ یک‌میلیارد و 200 میلیون دادند. برای اینکه رضایت‌نامه‌ام را از پرسپولیس بگیرم، 850 میلیون تومان طلبم را بخشیدم و به مشهد رفتم. قرار بود بلافاصله بعد از ثبت قرارداد، باشگاه پدیده مبلغ 800 میلیون تومان به حسابم واریز کند. متأسفانه در همان مقطع، مجموعه پدیده به مشکل خورد و تمام حساب‌های این مجموعه بلوکه شد.

بدشانسی بعدی حقیقی این‌بار در شمال بود، جایی که قرار بود با امیر قلعه‌نویی به فوتبال برگردد:

همراه امیر قلعه‌نویی راهی انزلی شدم و قرارداد داخلی با ملوان بستم؛ با این شرط که اگر قلعه‌نویی از این تیم برود، من هم تیم را ترک می‌کنم. قلعه‌نویی درنهایت به ملوان نرفت و من هم به صبای قم رفتم تا دوباره شاگرد علی دایی شوم.

در صبا اما شرایط آن طوری که باید، پیش نمی‌رود و حقیقی که تقریبا یک سال بازی نکرده و درحال محو‌شدن از فوتبال است، به تایلند می‌رود؛ جایی که یک بدشانسی دیگر در انتظارش است:

در یک بازی دوستانه مقابل اف‌سی‌توکیو در دقیقه 80 بازیکن برزیلی حریف به من لایی زد و خنده هم‌تیمی‌هایم روی نیمکت به‌شدت روی من اثر گذاشت. پس از این اتفاق، عمدا می‌خواستم کار بازیکن برزیلی را تلافی کنم، تکلی زدم که منجر به پاره‌شدن کشاله رانم شد.

حقیقی به ایران برمی‌گردد و بعد از چندماهی که صرف مصدومیتش می‌شود، دوباره به پدیده می‌رود تا شاید دوباره از تیم شهرش به روزهای اوج برگردد:

ابتدا آماده نبودم؛ اما 2 ماه شدیدا کار کردم تا بدنم به بهترین فرم خود رسید. به‌خاطر نتایج نامطلوبی که گرفته‌ بودیم، مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره تیم به این نتیجه رسیدند که مهاجری را عوض کنند و پرویز مظلومی را بگذارند. به‌خاطر بدهی‌های باشگاه، برای ثبت قرارداد جدید به اندازه مبلغ ثبت‌شده، باشگاه باید از بدهی‌هایش می‌پرداخت. برگی‌زر که مربی سابقم بود، از من خواست 150 میلیون تومان از طلب‌های گذشته‌ام را ببخشم. درنهایت اما اتفاقاتی افتاد که مظلومی نیامد و برگی‌زر هم رفتنی شد. پس از آن مهاجری که در سمت خودش ابقا شد از باشگاه با من تماس گرفتند و گفتند دیگر در تمرینات حاضر نشوم. هرچه تلاش کردم تا با مهاجری صحبت کنم، فایده‌ای نداشت و تنهاکسی که دراین‌میان سوخت، رضا حقیقی بود.

آخرین تیم رضا حقیقی، تیمی در لیگ‌یک بود. یک انتخاب دیگر که زنجیره بدشانسی‌هایش را کامل و تمام کرد:

بزرگ‌ترین اشتباه من بعد از تمام این اتفاقات، بازی در تیم شهرداری ماهشهر زیرنظر علی مرزبان بود. متأسفانه اتفاقات بد پشت‌سر‌هم برای من افتاد. مرزبان به من وعده داد که می‌خواهد اتفاقات تلخ مشهد و پدیده را جبران کند، اما در ماهشهر هم اتفاقات بدی رخ داد.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رضا حقیقی قلعه نویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۰۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد بازنده بزرگ بورس هستند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، بورس امروز هم بر مدار نزول قرار داشت و همه شاخص‌های بازار سهام با بازده منفی روبرو شدند.
جدال خریداران و فروشندگان سهام در تالار شیشه‌ای، با پیروزی خریداران پیش رفت تا روند فرسایشی بازار در پنجمین روز معاملاتی هفته نیز ادامه یابد.
قامت سرخ نقشه بازار در کنار قرارگیری ارزش معاملات در سطوح زیر سه هزار میلیارد تومانی، حکایت دلسری عمیق از بازار را روایت می‌کند.
به عبارت دیگر، روند معاملات به‌وضوح نشان می‌دهد رمقی برای خریداران و فروشندگان باقی نمانده است. در شرایط فعلی بازار نیازمند پمپاژ اخبار مثبت و تحول رویکرد اتخاذشده در قبال بخش تولید و صنایع است.
دلار حواله تنها دلخوشی بورسی‌ها
حمید دستجردی، کارشناس بازار سرمایه، گفت: این روزها سرمایه‌گذاران چشم‌انتظار بازگشت شاخص و شکسته شدن مقاومت آن بودند ولی چنین اتفاقی رخ نداد.
این کارشناس بازار سهام ادامه داد: تداوم رشد قیمت دلار حواله در مرکز مبادله از جمله معدود دلخوشی‌های این روزهای سهامداران است.
گرچه رفتار قیمت‌های روی تابلو معاملات در این هفته نشان داد بازار به این روند توجه زیادی ندارد.
وی افزود: بازار و اهالی آن چشم‌انتظار تحول بنیادین رویکرد نهادها در قبال تولید و شرکت‌های تولیدی هستند. برخی از این اتفاقات در اختیار بورسی‌ها نیست و به سیاست‌های دولت و بانک مرکزی وابسته است.
دستجردی تاکید کرد: تصمیماتی از قبیل اصلاح سیاست‌های ارزی دولت و کاهش گپ میان دلار نیما و دلار آزاد، سیاست اتخاذی بانک مرکزی در قبال نرخ بهره و سیاست‌های پولی در این زمره قرار می‌گیرند.
این کارشناس بورس تصریح کرد: برخی از تصمیمات نیز مستقیماً با نرخ‌گذاری صنایع و شرکت‌ها مرتبط است؛ در این بخش نیز بازار نیازمند اصلاح و بهبود تصمیم‌گیری‌هاست.
بورس همچنان سرخپوش
در معاملات روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس ۱۲ هزار و ۳۳۰ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲۱۹ هزار و ۹۲ واحد رسید. بازدهی این شاخص منفی ۵۵ صدم درصد بوده است.
شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با ریزش ۳ هزار و ۳۹۷ واحدی در رقم ۷۳۷ هزار و ۹۴۴ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز مفی ۴۶ صدم درصد بوده است.
شاخص کل فرابورس با افت ۱۳۷ واحدی به رقم ۲۴ هزار و ۸۱۹ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش ۷۶۵ واحد به سطح ۱۳۴ هزار و ۸۸۴ واحد رسید.
تداوم خروج پول حقیقی از بازار سرمایه
روز چهارشنبه برای هشتمین روز متوالی خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۵۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.
امروز نماد فکمند (گسترش قطعه سازی کمند) ، کیسون (شرکت کیسون) و ثامان (سامان گستر اصفهان‌) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در سوی دیگر، بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای توسن (توسعه سامانه نرم افزاری نگین) ، خاهن (آهنگری تراکتورسازی ایران‌) و ثفارس (توسه و عمران فارس) ، تعلق داشت.
افزایش ارزش معاملات خرد بازار سهام
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۱۱ هزار و ۴۸۹ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه ۵ هزار و ۹۷ میلیارد تومان بود که ۴۴ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز تشکیل می‌دهد.
ارزش معاملات خرد نیز با افزایش ۲ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۰۹ میلیارد تومان رسید.
افت ۱۶ درصدی ارزش صف‌های خرید بورس
در پایان معاملات امروز، تعداد نمادهای مثبت ۱۷۱ نماد و تعداد نمادهای منفی ۶۲۷ نماد بوده است. یعنی حدود ۷۹ درصد نمادها قرمز بودند.
در معاملات چهارشنبه، ۴۹ نماد صف خرید داشتند و ۳۹ نماد با صف فروش مواجه بودند.
مجموع ارزش صف‌های خرید با افت ۱۶ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۹۶ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۵۵ درصدی به ۱۳۱ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 850532 برچسب‌ها شاخص کل بورس خبر مهم بورس تهران بورس - فرا بورس

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • خشم ستاره PSG: فقط با بدشانسی باختیم!
  • اینیستا پس از گل به یادماندی مقابل چلسی: نمی تونم بگم چه حسی داشتم، فقط دویدم و پیراهنم رو درآوردم / زیرنویس فارسی
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • فروش میلیاردی دو کد در خوساز
  • نمایشگاه ابراهیم حقیقی به اعتماد رسید/ رهایی شورانگیز خط‌ فارسی
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • نگاهی به پدیدهٔ جدید اجتماعی: بِلایند دِیت یا ملاقات کور/ میل سوزان به تجمل خواهی بیمارگونه